#

На Київщині завершилися навчання майбутніх молодших офіцерів Нацгвардії (ВІДЕО)

16.02.2023 20:15
На Київщині завершилися навчання майбутніх молодших офіцерів Нацгвардії (ВІДЕО)
Фото з місця події

На Київщині гвардійці з різних підрозділів Північного об’єднання кілька тижнів проходили підготовку для подальшого отримання первинного офіцерського звання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацгвардії.

Під час курсу учасники вдосконалювали знання з інженерної та тактичної підготовки, топографії, військової медицини й психології, а також навчались послідовності дій під час планування та прийняття рішення командиром взводу за процедурою підготовки стандарту країн Альянсу TLP (Troop Leading process).

Командир інструкторів зазначив, що на курс обрали передовсім людей, які мають вищу освіту. Другим важливим фактором була особиста мотивація, бажання навчитися алгоритмів роботи з особовим складом під час виконання поставлених завдань.

Досвідчені офіцери та інструктори навчали майбутніх офіцерів, як правильно згуртовувати підпорядкований військовий колектив, як ефективно організувати взаємодію підлеглих під час бойових дій та як враховувати можливі ризики для гвардійців під час виконання службово-бойових завдань.

Нагадаємо, що військові продемонстрували фрагменти збитої модернізованої Х-101, яку знайшли поблизу села Малютянка на Київщині.


Читати "Моя Київщина" у Facebook