#

На Київщині зменшується кількість кримінальних злочинів – поліція (ФОТО)

06.02.2021 14:30
На Київщині зменшується кількість кримінальних злочинів – поліція (ФОТО)
Фото з місця події

Кримінальні підрозділи поліції Київщини на спеціальній нараді підвели підсумки роботи за минулий рік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

У пресслужбі розповідають, що нарада відбулась за головуванням заступника начальника поліції столичної області – керівника кримінальної поліції Ярослава Колесника.

Так, за підсумками 12 місяців 2020 року продовжує відмічатися позитивна динаміка щодо зниження зареєстрованих кримінальних правопорушень у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року, – повідомляють у поліції.

Кажуть, що кількість тяжких і особливо тяжких злочинів зменшилась. Також кримінальні підрозділи похвалились, що упродовж минулого року розкрили усі умисні вбивства, тяжкі тілесні ушкодження, у тому числі із смертельними наслідками, зґвалтування.

У кінці наради були прийняті рішення щодо активізації діяльності окремих підрозділів поліції по конкретним напрямкам роботи, а також покращення взаємодії між службами.

Зазначимо, що 29 січня під час розширеної наради НПУ щодо результатів роботи відомства у 2020 році Кримінальну поліцію Київщини визнано найкращою в Україні, – кажуть у поліції.

Нагадаємо, що Микола Рижков, який є керівником поліції в Сквирі, та дільничний офіцер поліції Володимир Тригубчук зустрілися з громадою сіл Цапіївка, Миньківці та Малі Лисовці.




Читати "Моя Київщина" у Telegram