#

На Київщині зупинили водія-порушника у стані наркотичного сп’яніння (ФОТО)

04.10.2023 18:30
На Київщині зупинили водія-порушника у стані наркотичного сп’яніння (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 3 жовтня, на дорозі Київ – Харків патрульні зупинили авто Renault Rapid за порушення ПДР й виявили, що його водій перебуває у стані наркотичного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Faceboook.

Під час спілкування з 34-річним керманичем охоронці порядку виявили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння й запропонували пройти огляд у медзакладі. Водій погодився.

У лікарні підтвердили, що чоловік перебуває у стані наркотичного сп’яніння.

Крім того, під час поверхневої перевірки, інспектори виявили у водія згорток з речовиною рослинного походження та згорток з порошкоподібною речовиною. Чоловік розповів поліцейським, що це канабіс та амфетамін.

На порушника патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 1 ст. 121 (Керування транспортним засобом, що має технічні несправності, з якими відповідно до встановлених правил експлуатація його забороняється) КУпАП та відсторонили його від керування транспортним засобом.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що у Київській області прикордонники викрили осіб з наркотиками, особу за набоями та чоловіка без документів.




Читати "Моя Київщина" у Facebook