#

На Київщині звинувачують "політичного експерта" у державній зраді (ФОТО)

24.02.2021 19:40
На Київщині звинувачують "політичного експерта"  у державній зраді (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Київська обласна прокуратура повідомила про підозру пропагандисту з Києва у вчиненні державної зради та у розпалюванні національної ворожнечі і ненависті, приниженні національної честі та гідності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням  на пресслужбу прокуратури у Київській області.

Чоловік, якому повідомили про підозру, називався військово-політичним експертом. Для своєї діяльності він створив інформаційну мережу, до якої входили кілька веб-ресурсів, у тому числі групи в соціальних мережах, youtube-канали та окремі блогери, які фінансувалися з Російській Федерації.

Слідство встановило, що за завданням зокрема кураторів з "Первого канала", агенції "NEWS FRONT" та ін., пропагандист поширював на своїх ресурсах замовний контент, спрямований на дестабілізацію ситуації в Україні і розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Так званий "експерт" брав участь у прямих ефірах політичних ток-шоу на заборонених російських телеканалах, за що систематично отримував грошову винагороду від замовників.

Досудове слідство здійснюється Головним управлінням Служби безпеки України у м.Києві та Київській області.

Нагадаємо, що російську акторку, яка прибула в аеропорт "Бориспіль", не впустили до України та заборонили в’їзд на три роки.


Читати "Моя Київщина" у Facebook