#

На Київщині прикордонники виявили підроблену відмітку у документах росіянина

21.09.2022 10:20
На Київщині прикордонники виявили підроблену відмітку у документах росіянина
Фото з місця подій

Учора, 20 вересня, прикордонники Кивської області виявили наркотики та підроблені документи у громадян України та іноземців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

У громадянина рф 1988 року народження прикордонники зафіксували підроблену відмітку про перетин кордону. Також у громадянина Азербайджану 1982 року народження, який прямував на авто Chevrolet, виявили відсутність водійського посвідчення. Крім того прикордонники встановили, що авто, яким керував чоловік знаходиться у розшуку.

Того ж дня службові собаки, натреновані на пошук наркотичних засобів, винюхали у громадян України 1971, 1984, 1989 та 2002 року народження в особистих речах амфетамін, метадон та канабіс. Ще у двох українців 1974 та 1982 року народження охоронці кордону виявили підроблені водійські посвідчення, які чоловіки надали для перевірки.

Для подальших правових дій усіх громадян передали співробітникам Нацполіції.

Нагадаємо, що у Київській області 326 підприємців скористалися державною програмою щодо надання компенсації роботодавцям, які наймають внутрішньо переміщених осіб.

Читати "Моя Київщина" у Facebook