#

На Київщині директору та інженеру технагляду інкримінують привласнення державних коштів

10.04.2020 12:13
На Київщині директору та інженеру технагляду інкримінують привласнення державних коштів
Фото з мережі Інтернет

Кагарлицька місцева прокуратура повідомила про підозру інженеру технічного нагляду та директору приватного підприємства у привласненні бюджетних коштів виділених на ремонт дороги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Встановлено, що директор підприємства, будучи службовою особою, використовуючи своє службове становище, з метою привласнення бюджетних коштів, склав акт приймання виконаних підрядних робіт з капітального ремонту дороги однієї з вулиць в м. Миронівка за бюджетні кошти вартістю майже 500 тис грн, до якого вніс завідомо неправдиві відомості щодо обсягів, видів та вартості фактично виконаних робіт з ремонту.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Потім, підозрюваний інженер, сприяючи директору в розкраданні бюджетних коштів, достовірно знаючи про те, що ремонт дороги фактично проведений не в повному обсязі, не здійснивши нагляд та контроль за виконанням робіт на вищезазначеному об'єкті, вніс посвідчуванні відомості про відповідність обсягів та якості робіт проектно-кошторисній документації. Після чого, Миронівська міська рада на рахунок підприємства перерахувала грошові кошти.

Під час досудового розслідування встановлено, що сума переплачених бюджетних коштів становить майже 80 тис грн. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Також нагадаємо, що забудовники вже два роки не можуть виплатити борг Калитянській селищній раді Броварського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: