#

На Київщини група іноземців вчинила зухвалий грабіж

27.04.2020 13:34
На Київщини група іноземців вчинила зухвалий грабіж
Фото з мережі Інтернет

Поліція Київщини затримала групу зловмисників за грабіж, наразі вони знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Так, 36-річна мешканка Львівщини на сайті пошуку автомобільних попутників познайомилася із жінкою, з якою мала їхати до західного регіону. Новоспечена знайома запросила довірливу жінку до будинку, де заходилось ще двоє незнайомців. Там її напоїли чаєм, а коли від випитого тій стало зле – разом із двома чоловіками пограбували свою гостю.

Вони стали їй погрожувати та побили. Потім з її сумки викрали 3 тисячі гривень, два мобільних телефони та ювелірні прикраси. Після чого зловмисники закрили потерпілу в одній з кімнат та втекли з місця події.

Коли вона змогла вивільнитися – звернулася до сусідів, які викликали поліцію. Встановлено, що лиходії орендували будинок, щоб заманити туди потерпілу. 

Працівники Макарівського відділення поліції відразу розпочали першочергові оперативно-розшукові заходи. Невдовзі поліцейські встановили причетних до грабежу осіб та затримали їх у столиці. Під час невідкладних обшуків слідчі поліції  вилучили викрадені речі заявниці.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Двох громадян Азербайджану, 43-х та 36-річного віку, їхню 24-річну спільницю затримано в порядку ст. 208 КПК України і вони знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Про затримання іноземців повідомлено посольство їхньої країни походження.

Наразі слідчі перевіряють усіх трьох фігурантів на причетність до вчинення аналогічних злочинів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Також нагадаємо, що мешканцю Київщини оголосили про підозру за фактом опору працівнику поліції та незаконному зберіганні наркотиків.

Читати "Моя Київщина" у Facebook