#

На Київщині нагородили переможців дитячого конкурсу "Податківець майбутнього"

16.05.2018 10:08
На Київщині нагородили переможців дитячого конкурсу "Податківець майбутнього"

У Головному управлінні Державної фіскальної служби у Київській області 15 травня 2018 року відбулося урочисте нагородження переможців Київщини у дитячому Всеукраїнському конкурсі "Податківець майбутнього"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ДФС у Київській області.

Конкурс проводився  для учнів 1-9 класів закладів загальної середньої освіти усіх типів і форм власності, у т.ч. і закладів дошкільної освіти за ініціативи Університету Державної фіскальної служби України.

Урочиста церемонія нагородження відбулася за участі в.о. начальника ГУ ДФС у Київській області Олексія Кавиліна, в.о. заступника начальника  Ірини Ярошевської та представників Територіального відділення «Асоціації платників податків України» у Київській області: Голови ради Олени Хотенко та виконавчого директора Руслана Анфілова.

Коментуючи захід, в.о. начальника ГУ ДФС у Київській області Олексій Кавилін підкреслив, що проведення подібних конкурсів дозволяє дітям не тільки продемонструвати таланти і творчі здібності, але й показати високий рівень їхньої свідомості та патріотизму: "Дійсно, формувати податкову культуру необхідно розпочинати з дитинства. Це справді важливо у сенсі виховання економічної й правової свідомості майбутніх платників податків. А такі заходи сприяють всебічному розвитку та обізнаності дітей з основ податкового законодавства. Вітаю ще раз переможців, бажаю міцного здоров’я та відмінних успіхів у навчанні!".

До участі у нагородженні було запрошено переможців конкурсу у Київській області: представники дошкільного навчального закладу №35 «Вербиченька» Білоцерківської міської ради: Медвідь Артур 6 років, Биковець Марія 5 років, Резніченко Настя, Бреус Віталіна, Ковальчук Михайло, Діренко Андрій, викладачі Кравченко Світлана Вікторівна та Шабельна Катерина Олександрівна, Білоцерківської ЗОШ №11 Кліванська Анастасія, Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів художнього профілю №1 ім. А.С. Макаренка Писанка Єлизавета, Боярської НВК «Гімназія ЗОШ – І ст.» учитель Прокопенко Олена Федорівна.

Податківці та громадськість підкреслили, що така ініціатива дуже сподобалась як учасникам, так і переможцям, і в подальшому передбачається проведення конкурсів та залучення більшої аудиторії закладів та учасників.

Читати "Моя Київщина" у Facebook