#

На Київщині намагалися пронести до об’єктів правосуддя понад 1 тис небезпечних предметів

10.04.2020 12:37
На Київщині намагалися пронести до об’єктів правосуддя понад 1 тис небезпечних предметів
Речові докази

Хоча під час надзвичайної ситуації та введення карантину кількість відвідувачів до судових установ зменшилась – кількість небезпечних предметів, що намагались пронести до об’єктів правосуддя, нажаль залишається великою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Служби судової охорони.

Під час проведення поверхневого огляду співробітники територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області з початку року не допустили до об’єктів правосуддя більше як три з половиною тисячі заборонених предметів.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Тільки за березень цього року за межами приміщень судів залишилось майже 600 ножів, 400 газових балончиків, 200 пристроїв для відстрілу гумовими кулями та півтора десятка одиниць вогнепальної зброї, а також інші небезпечні предмети.

Більшість із них була залишена у спеціальних шафах, на які власники мали відповідні дозволи. Залишені зовні, вони не створювали загрози суддям, працівникам та учасникам судових процесів.

Також нагадаємо, що в селі Червоне Фастівського району жінка посварилася зі своїм коханим, зателефонувала правоохоронцям та розповіла, що її чоловік зберігає вдома гранату.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: