#

На Київщині почали повертати кошти за невикористаний газ

24.04.2020 09:55
На Київщині почали повертати кошти за невикористаний газ
Фото з мережі Інтернет

"Київоблгаз збут" розпочав повертати залишки невикористаних коштів всім учасникам акції "Твоя енергонезалежність", що тривала з жовтня 2019 по березень 2020 року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Главком".

У компанії наголошують, що кошти можуть бути використані споживачами або для оплати поточного споживання, або бути перераховані за їх заявою на банківський рахунок.

"Починаючи з 20 квітня в Особистому кабінеті на вебсайті 104.ua буде доступний функціонал, який дозволить направити ці кошти на  оплату поточного споживання", - йдеться у повідомленні.

У "Київоблгаз збуті" інформують, що для отримання коштів на банківський рахунок необхідно направити на поштову чи електрону адресу компанії [email protected] заяву встановленого зразка або залишити підписану заяву у спеціальній скриньці, яка установлена на вході кожного з Центрів обслуговування клієнтів.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції "Твоя енергонезалежність" розміщений за цим посиланням. Ми зможемо оперативно повернути кошти відразу як отримаємо вашу письмову заяву.

У компанії нагадують, що перевірити стан особового рахунку можна в будь-який момент на вебсайті 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за номером (044) 39-49-104. До відома, кількість учасників акції в регіоні – 9 262, обсягу викупленого газу – 13,58 млн куб. м, сплачено за запас газу – 81,42 млн грн, обсягу використаного газу – 6,51 млн куб. м, вартість використаного газу – 39,02 млн куб. м.

Також нагадаємо, що в 2020 році акціонерне товариство "Київоблгаз" планує замінити близько 20 тис газових лічильників за свій рахунок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram