#

На Київщині поліцейський продавав заборонені раки (ВІДЕО)

07.08.2018 13:21
На Київщині поліцейський продавав заборонені раки (ВІДЕО)

В неділю,5 серпня 2018 року близько 11:30 в селі Телешівка Рокитнянського району Київської області громадськими інспектороми з охорони довкілля по Київській області, було виявлено молодого чоловік, що продавав свіжо виловлені раки  

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на YouTube канал Паші Герасика.

Цим чоловіком виявився Буховець Дмитро Сергійович 1994 року народження, який на теперішній час є працівником поліції, а саме дільничним інспектором Шевченківського РВ ГУНПУ у м. Києві який порушив правила придбання та збуту об’єктів тваринного світу. Документи які підтверджують законність походження раків були відсутні в результаті інспекторами було прийнято рішення про складання адміністративного протоколу за ознаками ч.1 ст.88-1 КУпАП.

З метою уникнути відповідальності за скоєне правопорушення громадянин Буховець позвонив своєму батькові та почав активно чинити опір. Незабаром на місце події приїхав і батько порушника, але замість того щоб заспокоїти свого сина діючого офіцера поліції почав обзивати інспекторів нецензурними словами, а потім сів за кермо автомобіля свого сина котрий в цей час зхопив ящик з раками та положив у багажник данного автомобіля.

Незважаючи на те що інспектори стояли перед автомобілем водій здійснив наїзд на інспекторів та втік з місця пригоди забравши з собою речові докази (раки).

Громадянин Буховець теж намагався втекти на моторолері батька, але розвертаючись не впорався з керуванням і впав після чого інспектори допомогли йому підвестися з асвальтного покриття.

Відвезши раки до дому батько Дмитра повернувся з родичами, і разом вони почали погрожувати фізичною розправою інспекторам та свідкам події, але приїхали працівники поліції, які завадили їм виконати обіцяне.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: