#

На Київщині відбулися змагання з плавання серед дітей з інвалідністю (ФОТО, ВІДЕО)

23.04.2018 12:43
На Київщині відбулися змагання з плавання серед дітей з інвалідністю (ФОТО, ВІДЕО)

19 квітня у Вишгородській районній дитячо-юнацькій спортивній школі пройшов Чемпіонат Київської області з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, порушеннями зору, слуху і розумового та фізичного розвитку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням допис сторінку Вишгородської районної ради у Facebook.

На захід завітали представники обласної та районної влади: заступник голови Вишгородської районної ради Марина Ганіцька, начальник управління фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв, начальник відділу молоді та спорту Вишгородської районної державної адміністрації Михайло Лазарєв.

В особистих змаганнях демонстрували майстерність в плаванні більше 40 спортсменів з усієї області.

Марина Ганіцька взяла участь в урочистому відкритті змагань та нагородженні чемпіонів і призерів, які відбулися на високому організаційному рівні.

Виступаючи перед учасниками, заступник голови Вишгородської районної ради, зазначила, що дітям з особливими потребами обов’язково потрібні додаткові старти. Адже чим більше вони беруть участь у подібних змаганнях, тим більше стимулу з’являється для нових звершень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: