#

На Київщині водій автобуса здійснював перевезення дітей без погоджувальних документів (ФОТО)

26.04.2018 07:02
На Київщині водій автобуса здійснював перевезення дітей без погоджувальних документів (ФОТО)

Днями, на автодорозі Київ - Чернігів, працівники групи реагування патрульної поліції, зупинили автобус  "Mercedes Benz", під керуванням 31-річного мешканця столичного регіону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Управління Превентивної діяльності в Київській області.

В салоні автобуса знаходилось близько 40 учнів столичної гімназії, які поверталися з екскурсії.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що  водій  здійснював перевезення організованої групи дітей, без необхідних погоджувальних документів. Крім того, виявилося, що транспортний засіб не пройшов обов’язкового технічного контролю.

Відносно правопорушника поліцейські склали постанову щодо притягнення до адміністративної відповідальності за ч.3 ст.121 КУпАП. Крім того, для вжиття заходів реагування  до  Державної служби України з безпеки на транспорті направлена відповідна інформація.

Нагадуємо, що наразі триває комплекс цільових заходів під умовною назвою «Перевізник», спрямований на забезпечення безпеки пасажирських перевезень. Поліцейські і надалі перевірятимуть дотримання водіями – перевізниками вимог законодавства та стежитимуть, аби водії автобусів   неухильно дотримувались Правил дорожнього руху.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: