#

На Київському морі місцеві жителі били та принижували туристів

27.07.2021 08:30
На Київському морі місцеві жителі били та принижували туристів
Фото з мережі інтернет

У селі Нові Петрівці Вишгородського району натовп побив туристів і познущався над ними  поліція на все закрила очі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Telegram-канал DTP KIEV INFO.

За словами потерпілого, він разом із другом і двома дівчатами відпочивав на березі Київського водосховища. Туристи поставили намети, після чого на них напала група, в якій було не менше 10 хлопців і дівчат.

Спочатку вони зажадали, щоб відпочиваючи переміститися з пляжу на 30 метрів без пояснення причин, а потім почали бити одного з них.

Також потерпілий повідомляє, що їм погрожували, намагалися поставити на коліна і змусити носити дрова. Також спробували вкрасти їхні телефони, а його телефон просто розбили.

Нападники заявляли, що туристи можуть викликати кого завгодно, їм все одно нічого не буде. Постраждалі зателефонували в поліцію.

Правоохоронці приїхали та привіталися з нападниками за руку. Ті продовжували погрожувати та нецензурно лаятися навіть у присутності правоохоронців, які попросили їх цього не робити. В результаті поліцейські не вжили жодних заходів.

Постраждалий повідомляє, що отримав струс мозку і забої. Також він заявив, що у нього є аудіозаписи погроз і відео розмови з поліцією. За його словами, справу намагаються зам'яти, тому що хтось з нападників, ймовірно, має серйозні родинні зв'язки.

Нагадаємо, що поліцейські Вишгородщини провели рейд сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: