#

На Майдані у Києві попрощались з воїном з Щасливого на Бориспільщині, який загинув під Бахмутом (ФОТО, ВІДЕО)

09.01.2023 12:30
На Майдані у Києві попрощались з воїном з Щасливого на Бориспільщині, який загинув під Бахмутом (ФОТО, ВІДЕО)
Олег Юрченко

Учора, 8 січня, у Києві попрощалися із загиблим офіцером ЗСУ Олегом Юрченком із позивними "Кий" та "Щасливий", який загинув 2 січня під Бахмутом 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "5 канал".

Активіст Спілки української молоді, співорганізатор гри "Джура" (дитячо-юнацька військово-патріотична гра) та активіст Революції Гідності Олег Юрченко з перших днів повномасштабного вторгнення захищав Україну від російської орди. До 24 лютого він працював у Новоайдарській військово-цивільній адміністрації Луганської області, а останніми роками служив у Збройних Силах України.

Того дня Олег їхав на бойове завдання й потрапив під мінометний обстріл. У нього залишилися п’ятеро дітей, четверо з яких неповнолітні.

Дружина загиблого воїна Людмила Юрченко розказала:

Про обставини загибелі я знаю небагато, тільки те, що він їхав на бойове завдання і потрапив під мінометний обстріл. Зараз триває слідство. Останнє, що написав, що все нормально, побажав гарного дня. Кожен ранок і кожен вечір він виходив на зв'язок, і повідомляв, що з ним все гаразд.

Олега Юрченка було відзначено державним Орденом за мужність.

Вічна слава і світла пам’ять Герою України!

Нагадаємо, що Сили територіальної оборони ЗСУ створюють додаткові мобільні групи для захисту Києва та області від ракет та іранських безпілотників.



Читати "Моя Київщина" у Telegram