#

На Макарівщині нарешті відремонтували міст через річку Здвиж

14.01.2021 14:50
На Макарівщині нарешті відремонтували міст через річку Здвиж
Фото з місця події

Учора, 13 січня, голова Макарівської РДА Олексій Болілий приїхав до села Юрів, де в рамках програми "Велике будівництво" відремонтували міст

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Макарівська районна державна адміністрація" у Faсebook.

Олексій Болілий побував на мосту автомобільної дороги загального користування місцевого значення С101421/Київ-Чоп/-Юрів Ситняки км 2+000- км 2+055 (с. Юрів). Там протягом 2020 року здійснювалися ремонтні роботи в рамках програми "Велике будівництво".

На даний час роботи по будівництву мосту виконані майже в повному обсязі, рух транспорту та пішоходів відновлено, проте залишається нанести полімерно-мінерального покриття на тротуари. Вище зазначені роботи будуть проведені за відповідних погодних умов та температурі повітря не нижчій 10 С°.

Зауважується, що замовник даного проєкту: департамент регіонального розвитку Київської облдержадміністрації, генеральний проектувальник: Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) "УкрДПТІтрансбуд" та генеральний підрядник і виконавець робіт - ТОВ "Техномістбуд Холдинг".

Нагадаємо, що 13 січня у Макарівськму районі сталося дві пожежі – у селі Колонщина загорілася недіюча будівля, а в селі Гавронщина – альтанка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: