#

На Макарівщині власник котежного містечка залишив жителів без газу

07.11.2020 17:30
На Макарівщині власник котежного містечка залишив жителів без газу
Фото з мережі Інтернет

У Макарівському районі жителі котеджного містечка "Северинівка" не мають газу через те, що "власник" труби відмовив їм в підключенні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНН".

Жителі звернулися до "Київоблгазу" з проханням видачі їм технічних умов на газопостачання житлового будинку. Проте у відповідь їм повідомили, що підключення неможливо без згоди балансоутримувача, яким в даному випадку є ТОВ СТ "Діо-груп".

Вишгородське відділення ПАТ "Київоблгаз" уклало угоду з ТОВ "Діо-груп" за №642 МД від 01.12.2016 р. На експлуатацію складових газорозподільної системи, в розділі VI в п.6 цього договору сказано: приєднувати до об’єкта газопроводи третіх осіб виключно за погодженням з замовником (балансоутримувачем). Тому виходячи із вищевикладеного Вишгородське відділення ПАТ "Київоблгаз" не має змоги підключити Ваш будинок без погодження з балансоутримувачем газових мереж ТОВ "Діо-Груп", - відповіли мешканцям у "Київоблгаз".

ТОВ "Діо Груп" зареєстровано на Дениса Кузнецова з міста Бердянськ Запорізької області та афілійоване з депутатом Київради від "Батьківщини" Денисом Москалем, який є власником котеджного містечка "Северинівка".

Денис Москаль своєю чергою нині балотується до Київради і входить в першу п’ятірку кандидатів в депутати від партії "Батьківщина". На днях політсила представила програму, в якій пообіцяла киянам комунальні блага.

У киян завжди буде тепла вода. Опалення та водовідведення працюватимуть як годинник, – обіцяє політсила Москаля, який позбавив опалення мешканців свого котеджного містечка "Северинівка".

Нагадаємо, що голова КОДА проінспектував реконструйовану школу на Макарівщині.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: