#

На Макарівщині знову ремонтують "новеньку" дорогу (ФОТО)

31.07.2020 15:12
На Макарівщині знову ремонтують "новеньку" дорогу (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Ділянку автодороги Р-04 Київ – Звенигородка, яка проходить через село Бишів Макарівського району, знову необхідно ремонтувати через значні порушення вантажного та швидкісного режиму

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Тетяни Семенової у Facebook.

Зауважимо, що нещодавно на цій ділянці дороги ДП "Київський облавтодор" розпочав ремонтні роботи за технологією ЛЛЕМС. Директор ДП Ігор Овсянніков розповів, що наразі на ділянці 42-46 км за кошти, виділені на експлуатаційне утримання доріг, проводиться облаштування тонкошарового покриття. Дана технологія дозволяє відновити транспортно-експлуатаційні показники та захистити верхні шари асфальтобетону. Завдяки ремонту за такою технологією відбувається герметизація тріщин, підвищення щіпних властивостей, захист від водонасищення і попередження утворення нових тріщин.

Однак, через недотримання водіями правил дорожнього руху ця ділянка дороги потребує вже нового ремонту.

Все пішло шкереберть, тротуари всі в смолі, окремо з однієї  сторони дороги лежить дрібний щебінь, по інший бік дороги - розлита смола, в деяких місцях навіть видно, як попередньо проїхав автомобіль і "накрутив" собі цю смолу на шини..., - каже заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова.

До такої руйнації щойно відремонтованої дороги призвело недотримання учасниками дорожнього руху вантажного режиму та значне перевищення швидкості. Ігор Овсянніков сказав, що до 1 вересня цього року "Київський облавтодор" за власний рахунок приведе в порядок зіпсований відрізок дороги.

За час спілкування,  автошляхом повз нас проїхало десятки перевантажених автомобілів.  Це попри те, що температура повітря на вулиці сьогодні була близько +31°С, а ми знаємо, що вже при +28°С великовантажним авто заборонено виїжджати на автошляхи, - додає Тетяна Семенова.

Нагадаємо, що інспекторами ГФ "Макарівська Муніципальна Інспекція" під час патрулювання було виявлено факт викидання побутових відходів на околиці селища жителькою Макарівського району



Читати "Моя Київщина" у Telegram