#

На маршрутах Білогородки з’являться три сучасних автобуси (ФОТО)

09.10.2021 09:04
На маршрутах Білогородки з’являться три сучасних автобуси (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 8 жовтня, до Білогородської громади Бучанського району прибули три сучасних автобуси ATAMAN

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Антона Овсієнка у Facebook.

Білогородський сільський голова Антон Овсієнко сповістив, що до кінця року нові автобуси з'єднають села Білогородської громади двома внутрішніми маршрутами.

Транспортні засоби 2021 року випуску відповідають стандарту Euro 5. Мають 18 місць для сидіння, загальна пасажиромісткість – 52 особи. Двигун, мости та 6-ступенева коробка перемикання передач Isuzu (Японія).

Також передбачений пандус для дитячих та інвалідних візочків, вільний задній майданчик. Розсувні двері підвищують безпечність і зручність посадки та висадки пасажирів.

Системи автобусів мають такі технічні характеристики:

  • кондиціювання салону та робочого місця водія;
  • комбінування рідинного опалювання від автономного обігрівача, сполученого з системою охолодження двигуна та опалювачів-радіаторів у салоні;
  • курсова стійкість, бортова діагностика, антипробуксовочна.

Пан Овсієнко прокоментував:

Мешканці громади потребують прямого транспортного сполучення між селами. Цей проєкт дасть змогу з комфортом пересуватися Білогородкою і Шевченковим, без пересадок приїхати до центру громади. Уже зовсім скоро звершимо тестові рейси, опрацюємо графіки руху. Одразу після реєстрації та підготовчих робіт до салону увійдуть перші пасажири.

На території громади будуть працювати два маршрути:

  • №1 – Білогородка – Шевченкове – Бобриця (кільцевий);
  • №2 – сполученням село Неграші – село Святопетрівське через села Музичі, Лука, Гореничі, Стоянка, Гнатівка, Білогородка.

На першому етапі маршрут №1 обслуговуватиме один автобус, маршрут №2 –два транспортних засоби, які рухатимуться від кінцевих зупинок назустріч один одному. У графіку будуть враховані часові піки:

  • вранці поїздка на роботу до Києва – мешканці віддалених районів матимуть змогу дістатися зупинок столичного напряму, а ввечері повернутися додому;
  • відвідування відділів та служб сільської ради, розташованих у Білогородці та інших селах, згідно з графіками приймання громадян.

Сільський голова Білгородки додає, що зараз усі зусилля скеровані на якомога швидшу постановку на облік транспортних засобів, набір на роботу та навчання водіїв, відпрацювання маршрутів.

Нагадаємо, що на Бучанщині таксист заступився за вагітну жінку та отримав ножем в груди.



Читати "Моя Київщина" у Telegram