#

На модернізацію приймальних відділень Київщини спрямують майже 40 млн грн

15.04.2021 12:25
На модернізацію приймальних відділень Київщини спрямують майже 40 млн грн
Фото з мережі Інтернет

Цьогоріч на модернізацію приймальних відділень в опорних лікарнях Київщини спрямують 38,2 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОДА.

Ці кошти необхідні для завершення будівельних робіт і встановлення необхідного обладнання на базі п’яти закладів охорони здоров’я – Ірпінської центральної міської лікарні, а також Переяславської, Обухівської, Тетіївської і Фастівської центральних районних лікарень.

Зазначається, що в Ірпені, Обухові та Тетієві роботи планується завершити вже наприкінці квітня. Одразу після цього розпочнеться підготовка документів для ДАБІ, щоб отримати дозвіл на введення цих об’єктів в експлуатацію. А оновлення приймальних відділень у Переяславі та Фастові триватиме орієнтовно ще протягом травня.

Під час онлайн-брифінгу заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик розповів, що до цього на Київщині встигли завершити модернізацію семи приймальних відділень:

Білоцерківську лікарню №2, Бориспільську багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування, Броварську, Вишгородську, Макарівську та Миронівську центральні районні лікарні вже ввели в експлуатацію. Вони працюють та приймають пацієнтів. Тим часом по Іванківській центральній районній лікарні триває підготовка необхідних для ДАБІ документів.

Також нагадаємо, що за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Київській області профінансують 11 об'єктів у 2021 році.

Читати "Моя Київщина" у Telegram