#

На облаштування скверу Мами в Ірпені витратили близько 7 млн грн (ФОТО, ВІДЕО)

25.08.2021 10:20
На облаштування скверу Мами в Ірпені витратили близько 7 млн грн (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Із нагоди 30-ї річниці Незалежності України в Ірпені урочисто відкрили сквер Мами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин розповів, що було витрачено близько семи мільйонів гривень – і жодної копійки бюджетних грошей сюди не вкладено. Мер Ірпеня подякував підрядникам, меценатам, будівельникам, які фінансували цей сквер.

Містяни кажуть – територія змінилась невпізнанно. Раніше тут не було ні квітів і кущів, ні доріжок, на яких діти зможуть кататися на роликах, скейтах, самокатах. Не було й тротуару вздовж дороги, і лавочок, на яких зараз відпочивають люди, також не було.

Організатори свята влаштували веселі забави для дітей, а для дорослих запропонували показ мод – демонстрацію льняних суконь від українських брендів. Відтепер сквер Мами має всі умови для найрізноманітніших культурних заходів.

Депутат Ірпінської міськради від партії "Нові Обличчя" Антон Довгопол зазначив:

Коли я був кандидатом у четвертому окрузі від політичної партії «Нові Обличчя», ми декларували як обіцянку, що будемо створювати цей сквер, але ще не знали назви. Тому реально символічно, що у 30-річчя нашої держави, у 30-річчя нашої Незалежності в нашому окрузі дійсно свято, тому що це прекрасна локація. І ми бачимо: від обіцянок – до реалізації цілих проєктів.

Нагадаємо, що 24 серпня в Ірпені відзначають День Незалежності України, із нагоди свята на Алеї Героїв АТО вшанували живих і пом’янули загиблих воїнів.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: