#

На Обухівщині циганка на кругленьку суму обдурила пенсіонерку (ВІДЕО)

12.04.2021 13:51
На Обухівщині циганка на кругленьку суму обдурила пенсіонерку (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Пустовіти Обухівського району 47-річна жінка ромської національності ошукала пенсіонерку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що зловмисниця представилася працівницею соціальної служби, ввела в оману пенсіонерку та заволоділа готівкою в особливо великих розмірах. Жінка заявила заявила, що нібито здійснює обмін "старих" грошових купюр на іноземну валюту. Старенька повірила шахрайці та пред’явила  їй усі свої заощадження. Скориставшись моментом, зловмисниця замінила готівку на папірці. 

Працівники поліції провели низку розшукових заходів та встановили, що шахрайка приїхала в Пустовіти на таксі, потім вирушила до Жашкова, Києва і, зрештою, на Одещину.  Жінку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України в одній із орендованих квартир Одеси та вилучили понад 100 тисяч гривень та іноземну валюту.

Варто додати, що фігурантка справи вже неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за шахрайства, крадіжки, угон. Крім того в місті Одеса вона також знаходиться під слідством.

Жінці повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк до восьми років. Наразі поліцейські перевіряють причетність жінки до вчинення аналогічних злочинів на території Київщини та інших областей.

Нагадаємо, що звалище в селі Григорівка Обухівського району, на якому бігають свині та лежать трупи тварин, почали прибирати.


Читати "Моя Київщина" у Facebook