#

На Обухівщині чоловік до смерті забив рідну матір (ВІДЕО)

17.02.2021 20:10
На Обухівщині чоловік до смерті забив рідну матір (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Стайки Ржищівської ОТГ правоохоронці затримали 30-річного чоловіка, який до смерті побив 52-річну матір

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Національної поліції Київської області.

До поліції надійшло повідомлення про бійку в одному з будинків села Стайки.

На місце події прибули наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Обухівського районного управління поліції. Встановлено, що між 30-річним сином та 52-річною матір’ю відбулася сварка, під час якої  чоловік почав її лупцювати.

Лікарі діагностували у жінки численні травми, та від госпіталізації потерпіла категорично відмовилась. Через декілька годин сусіди зателефонували до поліції та повідомили, що жінка померла.

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили місцезнаходження зловмисника. Він переховувався на горищі одного з будинків села.  Його затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, що у селі Красна Слобідка Обухівського району двоє чоловіків розпивали алкогольні напої, як зненацька між ними виникла суперечка.


Читати "Моя Київщина" у Telegram