#

На Обухівщині чоловік розбещував малолітню племінницю (ВІДЕО)

14.05.2021 10:00
На Обухівщині чоловік розбещував малолітню племінницю (ВІДЕО)
Фото з місця події

Поліція Київщини повідомила про підозру 30-річному молодику за розбещення 5-річної племінниці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

У селі Переселення Обухівського району молодий чоловік вчиняв розпусні дії відносно 5-річної племінниці. Про це поліції повідомила 25-річна сестра потерпілої.

Поліцейські з’ясували, що молодик часто гостював у сестри та залишався наодинці з молодшою племінницею. Зловмисник неодноразово вчиняв розпусні дії та сексуальне насильство щодо дівчинки.

Окрім цього, правоохоронці провели судово-психіатричну експертизу та встановили, що зловмисник – інвалід другої групи внаслідок психічного розладу та потребує примусових заходів медичного характеру.

Наразі слідчі за процесуальним керівництвом прокуратур повідомили чоловікові про підозру за ч. 3 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) та ч. 4 ст. 153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до десяти років ув’язнення.

Нагадаємо, що Васильківський міський відділ поліції публічно вибачився за дії працівників міліції, які 22 роки тому затримали невинну жительку області.


Читати "Моя Київщина" у Facebook