#

На Обухівщині обговорили формування підрозділів територіальної оборони (ФОТО)

29.06.2021 20:11
На Обухівщині обговорили формування підрозділів територіальної оборони (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 29 червня, в Обухівській РДА відбулась оперативна нарада з питань формування підрозділів територіальної оборони

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Обухівської РДА.

На зустріч були запрошені голови територіальних громад Обухівського району, представники керівного складу Київського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та представники інших дотичних до теми наради структур.

Основним питанням наради була підготовка до проведення навчальних зборів в 2021 році на території Обухівського району.

Заступник військового комісара Київського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Артур Гаркуша доповів про необхідність матеріального забезпечення особового складу на час навчання та проінформував, що навчання на території Обухівщини відбудуться з 22 вересня по 1 жовтня.

Голова Обухівської РДА Олександр Гомон наголосив на необхідності співпраці з територіальними громадами щодо забезпечення функціонування ТрО на території району і закликав керівників відповідних структурних підрозділів сприяти у піднятих на нараді питаннях.

Нагадаємо, що 30 червня о 19:00 в Обухівському народному мистецькому центрі, що знаходиться на вулиці Малишка, 1, Сергій Притула проведе зустріч із містянами.


Читати "Моя Київщина" у Telegram