#

На Обухівщині представили нового голову райдержадміністрації

07.07.2021 19:35
На Обухівщині представили нового голову райдержадміністрації
Фото з місця події

Сьогодні, 7 липня, голова Київської облдержадміністрації Василь Володін представив новопризначеного голову Обухівської РДА Олександра Гомона

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку Васия Володіна у Facebook.

У дописі зазначається, що до цього він уже мав досвід управління Обухівським районом, щоправда, в дещо менших масштабах.

Очільник КОДА розповів, що зараз його відповідальність зросла в рази. Внаслідок реформи децентралізації до складу укрупненого району ввійшли дев'ять територіальних громад, а сукупна чисельність населення зараз складає майже 230 тисяч жителів. Тож усі розуміємо, роботи в Олександра Вікторовича буде чимало.

Однак, знаю його в роботі. Він досконало розуміє і перспективи, і проблемні моменти довіреної йому території та має хороші менеджерські якості. Я переконаний, що йому буде під силу налагодити продуктивну діяльність і розвивати район, - йдеться у повідомленні.

Також сам Олександр Гомон у своєму виступі подякував за довіру вже вдруге на території Обухівщини, і підкреслив, що серед головних звершень –  злагоджена співпраця з районною радою та територіальними громадами району навіть в умовах режиму надзвичайної ситуації під назвою COVID -19.

Нагадаємо, що поліцейські Київщини повідомили про підозру учасникам злочинного угруповання, які здійснювали розбійні напади переважно на державних службовців на території Бориспільського та Обухівського району.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та люди стоять


Читати "Моя Київщина" у Facebook