#

На охорону Білоцерківської міськради хочуть витратити 546 тис грн

21.12.2023 21:00
На охорону Білоцерківської міськради хочуть витратити 546 тис грн
Фото з мережі Інтернет

Виконавчий комітет Білоцерківської міської ради шукає виконавця послуг із цілодобової охорони адмінбудівлі по вулиці Ярослава Мудрого у Білій Церкві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на оголошення у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Охороняти приміщення мають впродовж наступного року, заплатити за послугу планують понад пів мільйона гривень.

Згідно з повідомленням, виконавчий комітет Білоцерківської міської ради оголосив тендер з метою визначення виконавця послуги із забезпечення цілодобової фізичної охорони адміністративної будівлі з прилеглою територією по вулиці Ярослава Мудрого, будинок 15. Балансоутримувачем будівлі є виконавчий комітет Білоцерківської міськради.

Термін виконання послуг -  до 31 грудня 2024 року, сплатити за цілодобову охорону адміністративної будівлі з прилеглою територією планують 546 тис. гривень.

Початок аукціону з визначення найкращої пропозиції планують на 25 грудня 2023 року. Водночас у одного з ймовірних учасників тендеру виникли зауваження стосовно вимог тендерної документації. Було подано скаргу на умову тендеру, що вимагає від виконавця послуг з охорони мати приміщення саме у Білій Церкві. Також виникло питання щодо розрахунку кількості спеціалістів, які мають приймати участь в охороні. Скарга до процедури очікує розгляду.

Нагадаємо, що комунальне підприємство "Ірпіньводоканал" вкладе 16,5 млн гривень в нові труби для водопровідних мереж та каналізаційні системи.

Читати "Моя Київщина" у Facebook