#

На Переяславщині майже за мільйон гривень заасфальтували дорогу

10.04.2020 08:50
На Переяславщині майже за мільйон гривень заасфальтували дорогу
Фото з місця події

У селі Козлів Переяслав-Хмельницького району за 850 тисяч гривень заасфальтували дорогу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Faсebook.

"Покращення дорожньої інфраструктури зробить не тільки більш комфортним проживання мешканців громади, але і значно покращить інвестиційну привабливість наших сіл, створить об’єктивні умови для того, щоб молоді люди захотіли залишитися у селі, створити тут власні родини, оселитися у мальовничому та зручному для життя місці. Саме тому ми поступово вкладаємо кошти громади у облаштування доріг. Нещодавно завершили асфальтування вулиці Жулі у селі Козлів", - розповідає про дорожні роботи у Студениківській ОТГ її голова Марія Лях.

Як повідрмляється, вулиця Жулі мала гарний попередній стан, бо раніше була впорядкована, вирівняна, підсипана. Тому майже вісімсот метрів дорожнього полотна коштували порівняно недорого – 850 тисяч гривень. Роботи здійснювало ТОВ "Агрошляхбуд". Якістю робіт жителі села задоволені.

Як каже староста села Григорій Миколайович Кобялко:

"Підрядник хороший, роботи виконав якісно і вчасно".

Нагадаємо, що в суботу та в неділю на території Київської області планують запровадити режим максимального обмеження пересування.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: