#

На піщаний ринок Київщини зайшов новий гравець, - ЗМІ

22.01.2023 19:45
На піщаний ринок Київщини зайшов новий гравець, - ЗМІ
Олександр Ярославський

Стало відомо, що український бізнесмен, засновник групи DCH Олександр Ярославський встановив контроль над компанією, яка має дозвіл видобувати пісок в акваторії Дніпра поблизу Києва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на інформаційне агентство "NADRA.INFO".

Як повідомляється, компанія Ярославського DCH почала формувати команду для розвитку нового проєкту в сегменті видобутку річкового піску в київському регіоні. З’ясувалося, що бізнесмен встановив контроль над компанію, яка володіє спецдозволом на видобування піску в акваторії річки Дніпро поблизу Києва. Зміна власників відбулася ще в лютому 2022 року, але про неї на широкий загал не повідомляли ані сторони угоди, ані ЗМІ.

Як зазначають у "NADRA.INFO" найімовірніше йдеться про видобування піску на території Бориспільського району ТОВ "Славутичбудпостач", яке володіє спецдозволом №6304 на видобування піску ділянки Східна родовища Конча-Заспа дійсним до 2038 року.

За оцінками, запасів на придбаній ділянці родовища Конча-Заспа вистачить на понад 20 років.

Як стало відомо, Олександр Ярославський встановив контроль над ТОВ "Славутичбудпостач" 1 чи 2 лютого 2022 року через ПАТ "Закритий Недиверсифікований Венчурний Корпоративний Інвестиційний Фонд "Смарт Капітал". Тоді ж було призначено і нового директора (ним став Балджи Ігор). Змінилася адреса і контактний телефон. Попередніми власникам Славутичбудпостача були Сьомак Катерина і Курцев Ігор (був керівником).

Що важливо, у Бориспільській районній раді не знають, чи видобуває "Славутичбудпостач" пісок на території району, але пообіцяли зʼясувати і розповісти пізніше.

Нагадаємо, що в селі Гнідин на вулиці Соборній загорілася церква

Читати "Моя Київщина" у Telegram