#

На полігоні під Києвом загинув боєць Нацгвардії

30.09.2021 21:59
На полігоні під Києвом загинув боєць Нацгвардії
Роман Олекса

У Київській області під час навчань на полігоні загинув 24-річний боєць Національної гвардії Роман Олекса

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "korrespondent.net".

Під час відпрацювання польового рейду трагічно загинув наш солдат Роман Олекса. Під час виконання вправи військовослужбовець отримав важкі травми. Романа негайно доставили в лікарню, але отримані травми виявилися несумісні з життям. Тіло воїна відвезли в його рідне село Завишень Львівської області. Командування частини поїхало до батьків надавати всебічну допомогу, - прес-офіцер бригади швидкого реагування Нацгвардії Максим Таран.

За його словами, інцидент стався ще 28 вересня на військовому полігоні під Києвом. Державне бюро розслідувань відкрило провадження за цим фактом.

Таран запевнив, що Нацгвардія співпрацює зі слідством. Але він не уточнив, внаслідок чого саме боєць отримав важкі травми, посилаючись на розслідування.

Своєю чергою, Сокальська міська рада уточнила, що Роман Олекса був учасником АТО на Донбасі. Сьогодні на батьківщині з ним попрощалися його земляки.

Нагадаємо, що 28 вересня, відбулися навчальні заходи окремого батальйону територіальної оборони Бучанського району із залученням та участю резервістів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram