#

На представленні "яремівця" в Переяслав-Хмельницькій РДА засвітилися "тітушки" (ФОТО)

16.04.2018 11:21
На представленні "яремівця" в Переяслав-Хмельницькій РДА засвітилися "тітушки" (ФОТО)

Під час представлення нового голови Переяслав-Хмельницької  Юрія Клименка, якого називають людиною одіозного екс-генпрокурора Віталія Яреми, громадський спокій "охороняли" молодики спортивної статури, яких в народі називають "тітушками"

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на "Резонанс".

Призначення Юрія Клименка на посаду голови Переяслав-Хмельницької РДА не обійшлося без скандалу. Окрім того, що про вихід з фракції та складання повноважень заступника голови РДА заявив Юрій Борбровнік, будівлю оточили "тітушки", які, нібито, охороняли громадський спокій.

"Щоб представлення губернатором Горганом новоспеченого голови РДА пройшло без публічного скандалу, у "чорну п’ятницю", 13 квітня, вхід до райдержадміністрації був заблокований молодиками спортивної зовнішності, які в народі зазвичай звуться "тітушками", йдеться в матеріалі "Резонансу".

Як розповідається в матеріалі, до подібного застосування "тітушок", Клименко вже вдавася під час Революції Гідності. Цікаво, що на подібний крок, місцевий осередок президентської сили "Солідарність" відреагував саморозпуском.

"Метод знайомий і неодноразово апробований: як пам’ятають переяславчани, саме таких молодиків Клименко підганяв в 2014 році на антимайдан. Треба гадати, що і екс-генпрокурору, звиклому до контактів з бандитами «па панятіям», цей modus operandi не здався чимось негідним і неправильним. Однак місцева "Солідарність", як бачимо, не оцінила методів начальства і відреагувала саморозпуском – фактично, перший випадок у нашій країні, коли осередок провладної (!) партії саморозпустився через незгоду із лінією своєї ж партії!", - говориться в статті.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: