#

На Приірпінні малий та середній бізнес сплатив до бюджетів більш ніж 500 млн грн (ФОТО)

06.09.2020 16:20
На Приірпінні малий та середній бізнес  сплатив до бюджетів більш ніж 500 млн грн (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що за перше півріччя цього року малий та середній бізнес Приірпіння сплатив до бюджетів усіх рівнів майже 502,9 млн грн

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ITV", це у соціальних мережах розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Сьогодні у нас на обліку є 12268 суб’єктів господарювання, з них юридичних осіб — 4761, фізичних осіб — 7507, — зазначив Маркушин.

За його словами, більшість із них — це відповідальні підприємці, які постійно підтримують соціальні, культурні та медичні проєкти.

Сьогодні наша країна відзначає День підприємця. Люди, які мають сміливість започаткувати і розвивати власну справу, завжди були і є надійною опорою для розвитку нашого регіону. Найактивніших та найбільш соціально відповідальних із них напередодні професійного свята ми відзначили подяками і символічними подарунками від міста, - написав посадовець.

Він привітав із Днем підприємця всіх причетних до цього свята.

Дякую за вашу енергію, працьовитість та наполегливість! Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо досягти подальшого економічного процвітання та розвитку нашої громади. Нехай усі ваші проєкти будуть вдалими! Бажаю вам і вашим родинам миру, злагоди та сімейного благополуччя! - наголосив Олександр Маркушин.

Також нагадаємо, що у місті Ірпінь протягом серпня співробітники "Муніципальної варти" попередили й зупинили понад п'ять тисяч правопорушень.


Читати "Моя Київщина" у Facebook