#

"Свобода" відкликала двох депутатів із Кагарлицької та Переяславської міськрад

16.01.2022 13:40
"Свобода" відкликала двох депутатів із Кагарлицької та Переяславської міськрад
Фото з мережі Інтернет

Учора, 15 січня, відбувся п'ятдесятий З'їзд ВО "Свобода", на якому за численні порушення із членів партії відкликали двох депутатів із Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис голови Київської обласної організації ВО "Свобода" Ігора Сабія у Facebook.

Ігор Сабій написав, що З'їзд партії одностайно ухвалив рішення про відкликання із числа депутатів та виключення із членів партії депутата VIII скликання Кагарлицької міськради Васелюка Олександра та депутата VIII скликання Переяславської міськради Анікієва Юрія. Їх звинуватили у численних порушеннях законів України, Статуту ВО "Свобода", Положення про депутатську діяльність, Програми партії та не виконання передвиборчих програм.

Голова Київської обласної організації ВО "Свобода" заявив:

Згідно чинного законодавства від сьогодні ці особи не є депутатами відповідних міських рад! Надалі просимо цих осіб і їхню діяльність не пов'язувати із ВО "Свобода"!

Нагадаємо, що уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь звернувся до керівництва Києва і Київської області з проханням затвердити міську і обласну програми розвитку державної мови.

Читати "Моя Київщина" у Telegram