#

На річці Бучанка сформувалась складна екологічна ситуація

18.04.2023 16:30
На річці Бучанка сформувалась складна екологічна ситуація
Фото з мережі інтернет

В Ірпені заявили, що на річці Бучанка, яка протікає в Бучанській та Ірпінській громаді, склалась складна екологічна ситуація

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеграм-канал КП "Ірпіньводоканал".

Як заявили комунальники, через представників КП "Бучасервіс", які нібито незаконно привласнили майно "Ірпіньводоканалу" і не допускають підприємство до користування ним, на стратегічній для Бучанської громади 4-ій каналізаційно-насосній станції системно відбувається злив нечистот до річки Бучанка.

В "Ірпіньводоканалі" стверджують, що КНС вийшла з ладу, нормально не функціонує. У підприємстві зазначають:

Співробітників КП "Ірпіньводоканалу" до об’єкту не допускають використовуючи грубу фізичну силу. Жодних договірних відносин щодо водовідведення між КП "Ірпіньводоканал" та КП "Бучасервіс" не існує. Наскільки нам відомо розуміючи незаконність своїх дій співробітники КП "Бучасервіс" навіть припинили виставляти жителям Бучанської громади рахунки за водовідведення і тепер виставляють лише за воду.

КП "Ірпіньводоканал" у терміновому режимі змушений проводити роботи з перепідключення частини абонентів на мікрорайоні БКЗ. Підприємство звертається до правоохоронних органів з проханням втрутитись у ситуацію.

Нагадаємо, що ще одне місто у США стало побратимом українського міста-героя Ірпеня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram