#

На Ржищівському сміттєзвалищі встановили відеокамери

06.05.2021 21:35
На Ржищівському сміттєзвалищі встановили відеокамери
Фото з місця події

Нещодавно у Ржищеві на полігоні твердих побутових відходів встановили камери відеоспостереження, щоб попередити несанкціоноване викидання сміття

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ржищівський міськвиконком" у Faсebook.

У дописі зауважується, що більше двох тижнів проводилися роботи по наведенню порядку на полігоні ТПВ у Ржищеві із залученням в оренду потужної техніки та силами працівників КП "ККП м.Ржищева".

Далі говориться, навести порядок на полігоні та підтримувати його у належному стані важко в умовах постійного несанкціонованого викидання сміття через паркан жителями та гостями міста.  Тому полігоні встановили відеонагляд з цілодобовою фіксацією номерних знаків автомобілей. Штраф за скидання сміття без оплати від 340 до 1700 гривень.

Скористатися послугою може та людина, яка попередньо оплатила її у відповідального на полігоні, який працює щоденно з 08:00 до 17:00 (обідня перерва 12:00-13:00).

За додаткової інформацієй звертайтеся до балансоутримувача полігону ТПВ: КП "ККП м.Ржищева". 2-14-40, 2-22-61.

Нагадаємо, що у селі Малий Букрин Ржищівської ОТГ жителі власними силами відремонтували зупинку громадського транспорту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: