#

На сайт поліції Київщини здійснюється хакерська атака (ФОТО)

14.12.2021 12:40
На сайт поліції Київщини здійснюється хакерська атака (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

На офіційний сайт поліції Київської області було встановлено додатковий захист через несанкціоноване втручання у його роботу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Нещодавно до сайту поліції Київщини було підключено додатковий захист Cloudflare. Інформація про це з’являється при переході на сайт. Так, Cloudflare становить мережу серверів по всьому світі, до якої користувачі підключають свої сайти, щоб збільшити швидкість їх завантаження і захистити від DDoS-атак.

Зазначимо, що DDoS-атака являє собою надмірну кількість запитів на сервер, де знаходиться програмна частина сайту. При цьому можуть здійснюватися тисячі запитів за хвилину, які сервери не в змозі опрацювати. Тому, вони просто перестають відповідати. Отож, DDoS-атака – це один із проявів кіберзлочинності.

Захист від таких хакерських атак працює за рахунок того, що весь вхідний трафік спочатку проходить через Cloudflare, як через фільтр. Компанія аналізує вхідний трафік, блокує підозрілі запити, а звичайні відправляє на сайт.

Нагадаємо, що правоохоронці Німеччини передали працівникам управління карного розшуку Київської області 33-річного шахрая, який перебував у міжнародному розшуку.


Читати "Моя Київщина" у Telegram