#

На сайті КОР з'явилася петиція щодо будівництва нової дороги поблизу Софіївської Борщагівки

18.04.2018 11:40
На сайті КОР з'явилася петиція щодо будівництва нової дороги поблизу Софіївської Борщагівки

Днями, а саме 13 квітня, на сайті Київської обласної ради з'явилась петиція щодо "Вирішення транспортного колапсу в селі Софіївська Борщагівка"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Київської обласної ради.

Мета даної петиції розвантажити дорогу, яка пролягає від Боярки, с. Білогородка, с. Святопетрівське і с. Софіївська Борщагівка, та запобігти в подальшому утворенню транспортного колапсу при 100% заселенню житлових комплексів, що поряд з трасою, адже кожного ранку на цій трасі Р04 (4 км.), яка має по одній смузі в кожному напрямку утворюється затор в якому водії простоюють по 40хв.

"Зараз в новозбудованих житлових комплексах проживає тільки 20-30% від запланованого, та вже зараз дорога від Святопетрівського до Кільцевої перевантажена. У випадку заселення цих кварталів на 100%, мешканцями на трасі Р04 буде самий справжній транспортний колапс", - йдеться в петиції.

Єдиним виходом автор петиції бачить розроблення автодороги Житомирське шосе- аеродром Чайки- траса Р04 (у районі 3-4км)-Вишневе-Одеська траса, поки ще є місце для неї. Або хоча б за можливості будівництва (створення) реверсної полоси по вул. Соборна в с. Софіївська Борщагівка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: