#

На Сквирщині дві амбулаторії отримали у подарунок по автомобілю (ФОТО)

22.05.2020 13:05
На Сквирщині дві амбулаторії отримали у подарунок по автомобілю (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 22 травня, у Сквирському районі Василь Володін з робочим візитом завітав до Пустоварівської та Шамраївської амбулаторій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київська обласна державна адміністрація"  у Faсebook.

Василь Володін для потреб первинної медичної допомоги передав по автомобілю Renault Duster та перевірив хід будівництва нових приміщень цих амбулаторіях.

Його ведуть у рамках "Програми будівництва нових амбулаторій у сільській місцевості" за кошти державного бюджету (90%) та співфінансування з районного (10%). Керівник області переконався, що обидва будівництва на разі в активній стадії: фарбують фасади; всередині вже фарбують стіни, укладають плитку, прокладають зовнішні мережі водопостачання; йдуть підготовчі роботи для перенесення лічильників електроенергії. Завершити ці об'єкти мають вже літом.

Розраховую, що реалізація цього проєкту позитивно вплине на покращення якості медичних послуг для громади та забезпечення житлом лікарів. А значить ми ще на кілька кроків наближаємось до нашої мети – безпечне та комфортне життя мешканців Київської області, - сказав Володін.

Нагадаємо, що у Сквирському районі на території Горобіївської сільської ради чоловік, використовуючи підроблені документи, заволодів земельною ділянкою площею 2 га.






Читати "Моя Київщина" у Telegram