#

На соціальну інфраструктуру Київщини витратять понад 870 млн грн

17.11.2021 20:00
На соціальну інфраструктуру Київщини витратять понад 870 млн грн
Фото з мережі інтернет

У межах президентського проєкту "Велике будівництво" на 2022 рік заплановано будівельно-монтажні роботи в п’яти дитсадках і школах, а також на п’яти спортивних об’єктах Київської області, вартістю понад 870 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської обласної державної адміністрації.

15 листопада очільник ОДА Василь Володін зазначив, що на 2022 рік заплановано 16 проєктів на території Київщини у межах програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво", і всі вони вже погоджені:

Вартість робіт на кожному об’єкті прорахована. На реалізацію потрібно буде понад 873 мільйони гривень. Значну частину цих коштів ми отримаємо з державного бюджету, залишок буде дофінансований із місцевих. Вдосконалення інфраструктури є найкращою довгостроковою соціальною інвестицією, тож ми прагнемо, щоб цей процес був динамічним і постійним.

У КОДА зазначають, що в 2022 році на Київщині вже запланували будівельно-монтажні роботи в п’яти дитсадках і п’яти школах, а також роботи на п’яти спортивних об’єктах та одному соціально-економічному. 

Нагадаємо, що завдяки проєкту "Велике будівництво" у Макарові реконструювали приймальне відділення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook