#

На території аеропорту "Бориспіль" на іномарці під наркотиками катався чоловік (ФОТО)

24.06.2020 13:30
На території аеропорту "Бориспіль" на іномарці під наркотиками катався чоловік  (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 23 червня, на території аеропорту "Бориспіль" правоохоронці зупинили чоловіка, який сидів за кермом автомобіля Renault Megane

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

Спілкуючись з громадянином, охоронці порядку помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, на що він відмовився.

Під час оформлення адміністративних матеріалів порушник пред’явив поліцейським тимчасовий дозвіл на право керування, в якого вийшов термін дії. Документ було вилучено та направлено на зберігання до відділу адміністративної практики.

Окрім того, відповідно до ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію”, у чоловіка інспектори виявили два пакети з білою порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичною. Зі слів порушника речовину зберігав для власного вживання.

Патрульні склали на чоловіка протокол за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.1 ст.126 (Відсутність необхідних документів для керування транспортними засобами) КУпАП.

Оскільки водій мав при собі заборонені речовини на місце події викликали слідчо-оперативну групу ВП в аеропорту Бориспіль для подальшого з’ясування обставин.

Нагадаємо, що 22 червня у Борисполі та Сумах стартував третій тур чемпіонату України з хокею на траві серед жіночих команд вищої ліги.


Читати "Моя Київщина" у Telegram