#

На території Баришівської ОТГ зведуть теплицю

18.01.2022 16:10
На території Баришівської ОТГ зведуть теплицю
Фото з мережі Інтернет

Тиждень тому, 11 січня, Баришівська селищна рада оприлюднила документ, де зазначила, що у селі Бзів буде створено тепличне господарство

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Киеввласть", це стало відомо з публікації на офіційному сайті Баришівської селищної ради.

Розровідається, що розробником проєкту виступило ТОВ “Міра Центр”. За першочерговим планом інвестор мав наміри отримати територію площею у 2.7252 га, але згідно з рішенням Баришівської селищної ради було виділено територію лише у розмірі 2.0068 га.  На момент розробки ДПТ частина запланованої території вже перебуває у приватній власності.

У документі зауважується наступне:

Земельні ділянки, що передбачаються для будівництва та обслуговування тепличного господарства, на час розроблення ДПТ забудовані теплицями та складськими будівлями та перебувають у приватній власності громадянина Кірик Олега Богдановича та громадянки Кірик Надії Іванівни.

Також вказується, що площа території, яка має бути виділена під побудову теплиць, складає 5260 м2. На території планують збудувати адміністративний корпус, побутовий корпус для працівників, гуртожиток для працівників, виробничо-складський корпус, склад сільгоспродукції, безпосередньо теплиці під плівкою, автомобільні стоянки для легкового та вантажного транспорту та споруди інженерного забезпечення.

Нагадаємо, що наразі у селі Морозівка Баришівської ОТГ проходить будівництво артезіанської свердловини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook