#

На території Бучанської ОТГ відкрили ще один дитячий садочок

30.08.2022 18:00
На території Бучанської ОТГ відкрили ще один дитячий садочок
Фото з місця події

Сьогодні, 30 серпня, у селі Синяк Бучанської ОТГ відкрили дитячий садок "Дивограй", який будували з 2019 року

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОВА, у відкритті дитячого закладу взяли участь заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, голова Київської ОВА Олексій Кулеба, голова Бучанської громади Анатолій Федорук.

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба наголосив:

Ми живемо в нових реаліях. Маємо одночасно воювати та розвиватися. Адже тільки так зможемо перемогти. Відкриття дитячого садка – цьому приклад. Ми хочемо побудувати безпечну, сучасну та успішну Київщину. Наші діти мають навчатися й розвиватися в комфортних та безпечних умовах. І ми зробимо для цього все необхідне. 

Даний садок почали зводити у 2019 році в межах програми Президента "Велике будівництво". Заклад має просторі кімнати, які облаштовані необхідними меблями та сучасним обладнанням. Усі групові приміщення пристосовані до занять дітей з особливими освітніми потребами. Також поруч із садком розташоване обладнане всім необхідним укриття. На території садка розроблено ландшафтний дизайн, встановлено спортивний та ігрові майданчики.

Відвідувати новий садок зможуть 75 дітей чотирьох вікових груп. Крім того, в закладі створено 13 нових робочих місць. 

Нагадаємо, що СБУ нейтралізувала злочинне угруповання, яке допомагало російським військам під час тимчасової окупації Бучанського району.

Читати "Моя Київщина" у Telegram