#

На території Кагарлицької ОТГ відкрили після ремонту фельдшерський пункт

26.12.2021 13:10
На території Кагарлицької ОТГ відкрили після ремонту фельдшерський пункт
Фото з місця події

У п’ятницю, 24 грудня, у селі Зелений Яр Кагарлицької міської територіальної громади після капітального ремонту відкрили фельдшерський пункт

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Кагарлицької міської ради.

Участь у приємній події охоче взяли разом із завідувачкою ФП Любов’ю Березовою та старостою села Ольгою Бевзою Кагарлицький міський голова Олександр Панюта, його заступники Іван Семцов, Ігор Будюк, Валентина Циганок, директор ПОСП "Дніпро", депутат Обухівської районної ради Анатолій Ворона, а також директор КНП КМР "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Інна Карапіра, начальник відділу освіти Надія Омельченко, представники засобів масової інформації.

У дописі говориться, що Кагарлицька міська рада виділила кошти на матеріали для проведення ремонтних робіт на суму 41 200 гривень, а на відкриття ще й привезли меблів та устаткування на 15 000 гривень. Левову частку коштів (понад 120 000 гривень) – на виконання робіт – надано за рішенням керівника ПОСП "Дніпро" Анатолія Ворони.

Анатолій Ворона і Олександр Панюта звернули увагу на деталі всередині приміщення, які потребують доопрацювання, а також на потребу ремонту даху, зовнішнього опорядження будівлі тощо і запевнили зеленоярівців у сприянні щодо вирішення проблемних питань.

Нагадаємо, що 10 грудня "Опорний  загальноосвітній  заклад "Мирівська  ЗОШ  I-III  ступенів" у межах проєкту "Якісне  харчування здорова  дитина" отримав комплект сучасного обладнання для  харчоблоку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook