#

На території Пісківської ОТГ стартував проєкт "Поліцейський офіцер громади"

17.12.2020 09:20
На території Пісківської ОТГ стартував проєкт "Поліцейський офіцер громади"
Фото з місця події

Учора, 16 грудня, стало відомо, що на території Пісківської об'єднаної територіальної громади розпочинається впровадження проєкту "Поліцейський офіцер громади"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бородянка поліція" у Faсebook.

Олександр Омельяненко, який є очільником Бородянського відділення поліції, провів робочу зустріч з головою Пісківської об'єднаної територіальної громади Володимиром Луцковим, з приводу впровадження на даній території проєкту - "Поліцейський офіцер громади".

Даний проєкт, який почав свою роботу, направлений на впровадження нового формату роботи дільничного офіцера поліції. Головною метою є організація поліцейської діяльності, орієнтованої на громаду, в першу чергу, попередження правопорушень в інтересах громади.

Зазначається, що офіцер поліції буде більш самостійним у своїй діяльності та виконувати основні завдання поліції у партнерстві з керівництвом об'єднаної територіальної громади.  Він має не тільки перебувати, а й жити на території громади, постійно працювати, спілкуючись з громадою, а займатися превенцією правопорушень у цій громаді і розслідувати дрібні злочини, ті, які не потребують залучення слідчо-оперативних підрозділів.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт із мешканцями, щодня забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Для цього поліцейський буде забезпечений облаштованим приміщенням для роботи, службовим автомобілем та необхідним екіпіруванням, - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, що вихованка Пісківського cпортивного центру Анастасія Рудніченко виборола "золото" на European Championship GPA/IPO.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: