#

На території Студениківської громади висаджують дерева (ФОТО)

06.04.2021 15:40
На території Студениківської громади висаджують дерева (ФОТО)
Фото з місця події

У Студениківській ОТГ уже два дні тривають роботи по висадці дерев

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Faсebook.

У дописі зазначається, що жителі, лісники та навіть деякі депутати сільської ради садять сосни на тому місці, де була перша толока, бо деякі саджанці "згоріли" минулого жаркого літа.

Наразі вони мають ще висадити 10 тисяч сажанців, однак робота йде швидко, адже частина людей того року також займалася подібним.

Заступник голови громади з регіонального розвитку Григорій Кобялко сказав:

У громади величезні плани на цей ліс, ми хочемо бачити його доглянутим і буйним, щоб ще багато-багато років він залишався візитівкою громади, манив прохолодою, обдаровував грибами і приваблював жителів і гостей можливістю відпочити, побути із родиною на природі, зберігаючи добрі стосунки між довкіллям і людьми. Ми вдячні усім, хто доєднався до нашої акції із висадки дерев, це гарна дружна робота, яка принесе користь кожному.

Нагадаємо, що за версією міжнародної Програми "U-LEAD з Європою", експерти якої щорічно визначають рейтинги громад в Україні, Студениківська ОТГ посіла дев’яте місце серез 288 громад.


Читати "Моя Київщина" у Telegram