#

На території Студениківської ОТГ невдовзі відкриють дві амбулаторії

28.04.2021 14:23
На території Студениківської ОТГ невдовзі відкриють дві амбулаторії
Фото з місця події

Стало відомо, що в селах Переяславське та Пристроми Студениківської ОТГ були введені в експлуатацію дві амбулаторії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Faсebook.

У дописі розповідається, що на порталі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва розміщено Декларацію про готовність до експлуатації двох даних об’єктів.

Замовником робіт був Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації. Здійснювало роботи ТОВ "АМК РЕМ-БУД".

Зауважуться, що роботи проводились на умовах дольової участі зі співфінансуванням із бюджету громади та району. Загальна вартість будівництва 16 мільйонів - по 8 мільйонів кожна амбулаторія. 15 % вартості Переяславської Амбулаторії первинної медицини - 840 тисяч у минулому році та 441 тисячу цьогоріч забезпечила Студениківська громада. Спіфінансування Пристромської Амбулаторії проводив тодішній Переяслав-Хмельницький район.

Наразі Департамент регіонального розвитку КОДА готує пакет документів для передачі будівель на баланс Студениківської територіальної громади. Після отримання документації медичні працівники зможуть влаштувати новосілля.

Нагадаємо, що у селі Переяславське, що входить до Студениківської ОТГ, на нафтобазі "БРСМ" працівники ДФС провели обшук та виявили речовини для розведення палива.

Читати "Моя Київщина" у Telegram