#

На трасі під Києвом виявили зниклого неповнолітнього з Немішаєвого

29.07.2021 15:05
На трасі під Києвом виявили зниклого неповнолітнього з Немішаєвого
Фото з місця події

Поліцейські-кінологи Київщини  повернули додому 12-річного мандрівника, який зник два дні тому

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що до поліції 27 липня о 22:28  надійшло повідомлення про те, що в селищі Нємішаєве 12-річний хлопчик вчасно не повернувся до місця проживання.

За вказаною адресою прибули наряди групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та інспектор ювенальної превенції Бучанського РУП, особовий склад відділення поліції №2 (смт. Бородянка) та інспектори кінологічної служби поліції Київської області.

Правоохоронці встановили, що хлопчик разом із молодшим братиком грався на дитячому майданчику поблизу місця проживання свого дідуся. Однак, близько 18:00 год рідні помітили, що старшої дитини немає. Спочатку дорослі намагалися знайти підлітка самотужки, але згодом зателефонували до поліції.

Зрештою, поліцейські-кінологи знайшли 12-річного мандрівника цілим та неушкодженим поблизу траси Київ-Ковель, та негайно доправили до батьків. На щастя, жертвою протиправних дій дитина не стала.

Нагадаємо, що 28 липня на 142 км автодороги Київ – Харків, екіпаж патрульних зупинив за порушення правил дорожнього руху автомобіль Mitsubishi Pajero Sport.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: