#

На трасі під Києвом зупинили водія, який керував вантажівкою "під кайфом"

22.11.2022 16:40
На трасі під Києвом зупинили водія, який керував вантажівкою "під кайфом"
Фото з місця подій

Сьогодні, 22 листопада, уночі бориспільські патрульні виявили водія з ознаками сп‘яніння та наркотичними речовинами 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що близько 2-ї години ночі на 76 км автодороги Київ-Харків інспектори помітили та зупинили вантажне авто Isuzu NQR 71. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього явні ознаки наркотичного сп‘яніння: розширені зіниці очей, що не реагують на світло, тремтіння пальців рук та неприродна блідість обличчя. Однак, чоловік відмовився проходити огляд на стан сп'яніння у медичному закладі.

Також патрульні провели поверхневий огляд, у результаті якого виявили в кишені керманича згорток із порошкоподібною речовиною, а в салоні транспортного засобу — згорток із речовиною рослинного походження.

Тож інспектори спершу склали на водія вантажівки протокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова від огляду на стан сп‘яніння) КУпАП та відсторонили чоловіка від керування. Після цього охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого встановлення всіх обставин справи.

Нагадаємо, що 20 листопада в Борисполі ТОРівці виявили у місцевого мешканця наркотичні речовини.


Читати "Моя Київщина" у Facebook