#

На українському кордоні ДБРівці зупинили три Rolls-Royce, які належать родичу російського олігарха Медвєдєва

18.03.2022 12:41
На українському кордоні ДБРівці зупинили три Rolls-Royce, які належать родичу російського олігарха Медвєдєва
Фото з місця подій

На українсько-молдовському кордоні затримали автівки, пов’язані з підсанкційним російським олігархом Дмитром Медвєдєвим

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Telegram-канал "Украина Сейчас: новости, война, Россия".

Зазначимо, що на пункті пропуску "Могилів-Подільський-Отач"  ДБР затримало два автомобілі Rolls-Royce Phantom (вартістю в 15 млн грн) та Rolls-Royce Cullinan (вартістю в 19 млн грн). Автівки фактично перебувають у власності Віктора Поліщука – власника ТРЦ "Гулівер", торгівельних мереж "Технополіс" та "Ельдорадо".

Поліщук має тісні родинні зв'язки з російським політиком та олігархом Дмитром Медвєдєвим. Існує припущення, що саме через Поліщука Медвєдєв намагається вивезти з України майно.  

Крім цього, був затриманий і третій автомобіль Rolls-Royce Cullinan, зареєстрований на трирічну дівчинку. За попередньою інформацією, вона є донькою кримінального авторитета громадянина РФ – Андріана Родіна на прізвисько "Полузверь". 

Чи пов’язані між собою всі три автівки, наразі встановлюється.

Нагадаємо, що депутати Київської обласної ради Барановська В.В., Ващішін Т.І., Фещенко А.В. і Швець І.М. заявили про свій вихід із депутатської фракції політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ".


Читати "Моя Київщина" у Facebook