#

На Васильківщині будують дитячий садочок

10.08.2020 17:23
На Васильківщині будують дитячий садочок
Фото з мережі Інтернет

В рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" активно здійснюється будівництво дитячого дошкільного закладу на вулиці Першотравнева в селі Мала Солтанівка Васильківського району

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА, роботи проводяться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з місцевих бюджетів.

Загальна кошторисна вартість проєкту складає 11,4 млн грн. З Державного фонду регіонального розвитку на будівництво закладу передбачено кошти у сумі 10,3 млн грн, а з міського бюджету – 1,1 млн грн. Наразі фактично профінансовано 4,2 млн грн.

Будівельна готовність об’єкту становить 20%. Завершити роботи планується протягом 2020 року.

Завдяки програмі Президента України "Велике будівництво" маємо можливість покращити соціальну інфраструктуру Київщини. В результаті відкритття дошкільного навчального закладу на Васильківщині діти будуть забезпечені якісною дошкільною освітою, а також будуть створені додаткові робочі місця в селі. Завершити роботи та здати в експлуатацію будівлю зможемо вже до кінця поточного року, – зазначає голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Нагадаємо, що 5 серпня до оперативно-диспетчерської служби Васильківського району надійшло повідомлення про загорання водонапірної башти в селі Ксаверівка. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram